Veckans Meny

Vecka: 05

 


    Måndag

  • Räk, Broccoli- & Sparrisbakad Spättafilé med dillig Vitvinssås och citron serveras med potatismos
  • Cheddar- och Parma fylld Kalvfärsbiff med gräddig enbärssås och smörgåsgurka serveras med gröna ärter samt klyftpotatis
  • Pasta/Ris: Biff Pepparsås, Kantareller, fräst lök och Paprika toppas med riven ost och persilja
  • Vegetariskt: Libanesisk Ockra - Aubergine, zucchini och tomater serveras med ört yoghurt samt ris
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Grillad Laxfilé med cognac smaksatt Hummersås och citron serveras med frästa grönsaker samt stekt Grönsakris
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Pasta/Ris: Viltskavsgryta - Champinjoner, Paprika och Rostad Lök toppas med svart vinbärsgelé och kruspersilja
  • Vegetariskt: Haloumi- & Broccolibiffar toppas med sweet chilidressing serveras med grönsaksnudlar och persilja
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Laxfärsfylld Hälleflundra med Dijon- och Senapssås serveras med dill strössel samt potatismos
  • Kyckling Frikassé - Lime- och currysås serveras med citron, frästa gröna bönor samt krämig ört risotto
  • Pasta: Fläskfilé Pesto - Soltorkade tomater, grädde, fräst lök och paprika toppas med ruccola samt riven ost
  • Vegetariskt: Friterade Spenatrullader med ört olja samt ruccola serveras med krämig ört risotto
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Pankobakad Torskfilé med rom röra och citron serveras med broccolibuketter samt smör kokt potatis
  • Oxjärpar med slottsgräddsås och gröna ärter serveras med smörgåsgurka, lingonsylt samt potatismos
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Champinjon- & Grön sparrissoppa toppas med ägg skiva, pannkakor, sylt och grädde
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Schweizare Schnitzel med portvinssås och aioli serveras med gröna ärter, persilja samt rostad kulpotatis
  • Italienska Köttbullar Basilikasmaksatt tomatsås och pesto salsa toppas med parmesanost serveras med ris
  • Pasta: Husets Pasta
  • Vegetariskt: Champinjon- & paprikaspett toppas med basilika olja samt krämig rödvinsrisotto toppas med parmesanost
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  


Veckans alternativ

Caesarsallad: Varm Kyckling & Bacon
Räksallad: Handskalade Räkor och Gravad Lax skiva
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisk sallad